Rozhodl jsem se odjet...

...do Kanady a na rok. Nehledám lepší život ani nechci dovézt balík peněz. Prostě jsem jel a uvidím co se bude dít.

Vzali jsme to s Eli přes Vancouver k Tomovi a Zuze, kde jsem Elčis nechal na týden a zdekoval jsem se do Utahu.

Dostal jsem akreditaci na Redbull Rampage, kterej samozřejmě narvu i sem, ale nejdřív musí vyjít ve Velu, takže hodnoty na papíře jak se sluší a patří. 

Z Vanu přes Kelownu, kde jsme pozevlili s Kubou, Máňou a Kuldou a trvalo to jen noc a jsem na místě. Jsem zas v Revelstoke a teď už na celou zimu a uvidí se co bude dál. Ale jsem tu a jsem tu na celou zimu!

Tenhle výkřik do tmy jsem chtěl udělat, jen aby se vědělo co mám v plánu... Takže jen pár fotek z těch 3 týdnů hektického lítání po světě.

Ač to vypadá krásně a romanticky jak hajzl, tak se snažím co nejrychlej sehnat nějakej job. Nemám zatím sezonní permici, což je asi momentálně můj největší existenční problém, na kterej se lepí ten druhej, že kurva nemám job, abych si na ni vydělal hehe.

Nikdo a nic tu na mě nečekal s otevřenou náručí, takže je potřeba se s tím nějak porvat. Což je kurvaaa nutné, protože jsem se dneska probudil a z okna viděl tohle... Takže růžovej příběh fotografa se nekoná, protože to je real life. Takže smykem jdu hledat kuchyň kde budu umývat talíře nebo knajpu, kde budu mýt hajzly hehehe.

Takže Peace, než se dostanu na kopec.